Afbeelding
Donkersgoed Multimedia

Tweede editie wedstrijd kippenvleugel schransen

11 februari 2020 om 06:48 Activiteiten

PUTTEN Restaurant T-Rex houdt binnenkort voor de tweede keer een chickenwings contest. Na het succes van vorig jaar, waarbij zestig personen meededen en Edwin Schuiling met de eer kon strijken, gaan de snelle eters op 28 februari opnieuw de strijd aan.

In de voorrondes krijgt iedere deelnemer een bak kippenvleugels voorgeschoteld en degene die in 5 minuten tijd de meeste chickenwings heeft opgegeten gaat door naar de volgende ronde. De kippenvleugeltjes moeten compleet schoon gegeten worden, er mag dus geen (wit)vlees meer aan de botjes zitten. De uiteindelijke winnaar van de finale gaat naar huis met een mooie wisselbeker, 150 euro contant en gratis deelname aan de wedstrijd van komend jaar.

Iedereen die nog mee wil doen kan zich inschrijven door het sturen van een app naar 06-10465856. De kosten voor deelname bedragen 10 euro. De contest vindt plaats in het restaurant op de Dorpsstraat 94. De voorrondes beginnen om 19.30 uur en om 23.00 uur is de wedstrijd afgelopen. Voor de aanwezige toeschouwers worden gratis kippenvleugeltjes geserveerd.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie