Afbeelding
Dana Dokter

'Toetjes' succesvol tiende musical Hoef & Zo

17 februari 2020 om 12:50 Podiumkunsten Deel je nieuws

Afgelopen twee weekenden werd de tiende productie van musicalvereniging Hoef & Zo! in de Aker vier maal ten tonele gebracht.  

De 14 spelers stonden op een schitterend zelfgebouwd decor, het lichtspel was ook dit keer weer prachtig en dankzij echt goede headsets waren de teksten en liedjes goed verstaanbaar.

De ruim 1150 bezoekers beleefden het avontuur mee van familie de Waard: opa, oma, vader, moeder, huishoudster en  hun twee kinderen met aanhang. Door omstandigheden verblijft iedereen een paar dagen in hetzelfde huis en zij delen lief en leed met de nodige verwikkelingen uiteraard. Ondertussen moet de zuivelfabriek, het familiebedrijf dat opa heeft opgestart met een lucratief toetje komen en dat wil nog niet meteen lukken met het toetje dat vader en zoon hebben bedacht. Als dochter met gesmokkelde whisky thuiskomt en zoon in de gevangenis belandt is vader ten einde raad, zelfs zijn huishoudster of chauffeur kan hem niet opvrolijken. Om nog maar niet te spreken over de praatgrage en nieuwsgierige buurvrouw die op onmogelijke momenten binnenvalt. Gelukkig past opa goed op de whisky en combineert dit met het vieze-toetjes-probleem. Uiteindelijk overwint deze familie alle problemen en zorgt dit verhaal ervoor dat ieder in de zaal van een heerlijk avondje uit in eigen dorp kon genieten. 

Een klein jaar van wekelijks oefenen, decor bouwen, kleding zoeken en dat alles in goede banen leiden, is weer voorbij. Voor de tiende keer kijkt Hoef & Zo! terug op een geslaagde productie.

Dankzij het leuke publiek, dankzij de vele vrijwilligers en dankzij hun trouwe sponsors. 

De musicalvereniging ruimt op, gaat evalueren en zich vervolgens weer bezinnen op een nieuw musicalavontuur!

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie