Auto Flevo Audi medewerkers met de gewonnen prijs
Auto Flevo Audi medewerkers met de gewonnen prijs Maarten Bronkhorst

Auto Flevo Harderwijk is ‘Audi Dealer van het Jaar 2020’!

20 februari 2020 om 15:18 Nieuws Deel je nieuws


De Harderwijker autodealer Auto Flevo is uitgeroepen tot ‘Audi Dealer van het Jaar 2020’. Tijdens de ‘Audi dealer van het Jaar verkiezing’ haalde het bedrijf sterke cijfers op alle punten. Vooral op het gebied van klanttevredenheid kwam de autodealer sterk voor de dag.


Ieder jaar organiseert Audi een ‘Dealer van het Jaar verkiezing’. Hierbij gaan officiële Audi-dealers de strijd met elkaar aan waarbij zij worden beoordeeld op tien punten. Belangrijk zijn de resultaten op het gebied van verkoop en onderhoud, maar de uiteindelijke klanttevredenheid weegt het zwaarst. Audi werkt samen met onderzoeksbureau TNS NIPO om via enquêtes de algehele tevredenheid te meten.


Hoogste overall-score voor Auto Flevo
Onder meer dankzij deze hoge klantwaarderingen mag Auto Flevo een jaar lang de prestigieuze titel Audi-dealer van het Jaar voeren. Klanten gaven de dealer uit Harderwijk hoge rapportcijfers en ook de verkoopresultaten waren uitstekend. Auto Flevo is trots op de titel en benadrukt dat deze vooral het resultaat is van teamwork: alle medewerkers van het bedrijf zetten de klant nadrukkelijk op de eerste plaats en dat blijft zo in 2020. Auto Flevo doet er ook dit jaar alles aan om het hoge niveau van de dienstverlening vast te houden en waar mogelijk de lat nog hoger te leggen.


________________________________
Noot voor de redactie, niet voor publicatie.


Voor aanvullende informatie namens Pouw:
Gijs van de Ridder
gijs.vanderidder@pouw.nl
06 -51 62 56 24


Auto Flevo B.V.
Zuiderbreedte 46
3845 MC Harderwijk


Phone: 0341-438380 (algemeen)
Email: audi@autoflevo.nl
Website: https://www.autoflevo.nl/
 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie