Afbeelding
Dierenambulance Putten-Barneveld

Angstige momenten voor kat in Putten

20 februari 2020 om 20:44 Dieren

PUTTEN Een kat heeft donderdagmiddag in Putten een paar angstige momenten gehad. Dat meldt de dierenambulance Putten-Barneveld donderdagavond. Daarbij heeft het beestje meerdere mensen goed bezig gehouden.

Medewerkers van de dierenambulance kregen donderdagmiddag een melding van mensen uit Putten. ,,Ze wilden met hun auto weg en hoorden onder het rijden gemiauw. Ze zijn gestopt en er bleek een kat onder de motorkap te zitten."

De dierenambulance werd gebeld maar ondertussen probeerden die mensen ook om de kat eruit te krijgen en dat lukte. ,,Hij zat op de arm van degene die hem eruit gehaald had", zagen de medewerkers van de dierenambulance. Maar als ze dachten dat 'het probleem' daarmee verholpen was, hadden ze het mis.

,,De kat sprong van de arm af, zo onder een andere auto. Dus we moesten plat op onze buik om de kat eruit te halen. Uiteindelijk is dat gelukt en gauw hebben we de kat in de bench gezet. De kat had gelukkig een chip en was goed geregistreerd en zo kon de kat weer naar de eigenaar."

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie