Afbeelding
OV-Ambassadeurs

Inloopspreekuur voor ouderen over het OV

25 februari 2020 om 07:25 Verkeer en vervoer

PUTTEN ,,Binnen het reizen met het openbaar vervoer is de laatste jaren veel veranderd", schrijven de provincies Flevoland, Gelderland en Overijssel. Zij vinden het naar eigen zeggen belangrijk dat senioren zo lang mogelijk zelfstandig kunnen reizen en maken zij het mogelijk dat OV-ambassadeurs gedurende het gehele jaar - speciaal voor senioren - activiteiten organiseren in diverse gemeenten.

Speciaal voor senioren houden die OV-ambassadeurs een inloopspreekuur in Putten op maandag 9 maart van 14.00 tot 15.30 uur in de bibliotheek. OV-ambassadeurs beantwoorden tijdens dit maandelijkse inloopspreekuur veelgestelde vragen over het reizen met het openbaar vervoer. De ambassadeurs zijn ervaren OV-reizigers die, vrijwillig, leeftijdsgenoten op weg helpen. Senioren kunnen uitleg krijgen over de OV-chipkaart, tarieven en abonnementen, het plannen van een reis en het in- en uitchecken bij diverse vervoerders. Belangstellenden kunnen kosteloos en vrijblijvend binnenlopen.

Naast inloopspreekuren organiseren de OV-ambassadeurs ook informatiebijeenkomsten en proefreizen. Meer op www.ervaarhetov.nl/ov-ambassadeur voor meer informatie en een overzicht van alle activiteiten. Voor vragen: tel. 038-4540130, of ov-ambassadeur@ervaarhetov.nl.

Bart Belterman
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie