Afbeelding
Ernst en Luim

Volle zaal voor 'Extra hulp op de eerste hulp' van Ernst en Luim

2 maart 2020 om 06:17 Podiumkunsten

PUTTEN Toneelvereniging Ernst en Luim Putten heeft afgelopen zaterdag 29 februari voor een volle zaal de klucht `Extra hulp op de eerste hulp` gespeeld in Stroud.

Na maanden repeteren was het eindelijk zover en de deuren gingen om 19.30 uur open en om 20.00 uur werd het licht gedimd. ,,Vanaf begin tot het einde werd er veel gelachen. De reacties van het publiek waren geweldig met op het einde een staande ovatie." Deze klucht speelt zich af in de wachtruimte van een regionaal ziekenhuis waar de oude verstrooide Dokter Hogebaum ermee wil stoppen. Hij ziet per ongeluk de nieuwe schoonmaker Joop Kleiduif aan voor zijn nieuwe opvolger, wat leidt tot bizarre situaties. Joop, die dat ook best wel interessant vindt, doet dan ook zijn uiterste best als de nieuwe 'dokter' en heeft zo zijn eigen bijzondere behandelmethodes. Maar waar is dan de echte dokter? En wat voor vreemde patiënten komen er allemaal in het ziekenhuis?

Voor de voorstelling van 7 maart aanstaande zijn er nog maar een enkele kaarten beschikbaar (10 euro) en deze zijn te reserveren via www.ernstenluimputten.nl.

Bart Belterman
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie