Afbeelding
Horoscoop

Is jouw sterrenbeeld kreeft? Dan zijn dit een aantal handige tips

12 maart 2020 om 17:56 Partnercontent

Heb jij horoscopen lezen ook als onderdeel van je ochtendroutine staan en wil je graag wat meer over jezelf weten en ontdekken hoe je beter met bepaalde situaties om kunt gaan? Dan is het verstandig om je eens wat meer te verdiepen in je horoscoop. Of je hier nu heilig in geloofd of wat sceptisch bent; je zult al snel zien dat er altijd bepaalde dingen overeenkomen en handige lessen te leren zijn. Is jouw sterrenbeeld kreeft? Dan zijn dit een aantal handige tips!

1. Gebruik je sterke intuïtie
Je hoeft de Horoscoop Kreeft niet eens te lezen om te weten wat er gaande is die dag: de kreeft heeft namelijk een ontzettend sterke intuïtie. Deze intuïtie geeft ze de mogelijkheid om zich in anderen in te leven, maar ook om gevoelens van anderen over te nemen. Als kreeft voel je het vaak direct wanneer iemand niet lekker in zijn vel zit. Let wel op dat je deze gevoelens van anderen niet als eigen gaat ervaren. Blijf duidelijk onderscheid maken tussen wat van jou en wat van anderen is.

2. Ben wat minder verlegen
Van nature zijn kreeften snel wat verlegen; zeker bij mensen die ze niet goed kennen. Geef jezelf dus ook zeker de extra tijd die je nodig hebt om even te ontdooien en jezelf wat meer op je gemak te voelen. Wacht daarentegen niet te lang. Risico's nemen is één van de dingen die het leven het leven waard maken! Blijf niet altijd op de achtergrond om de kat uit de boom te kijken.

3. Blijf dicht bij waarden die bij je passen
De kreeft is vaak een echt huiselijk type en voelt zich vaak het meest op zijn gemak wanneer hij thuis is. Daarnaast spelen ook het gezin en familie een ontzettend grote rol. Doe jezelf dus ook geen kwaad aan en blijf dicht bij de waarden die bij je passen. Maak je huis comfortabel en gezellig zodat je hier echt van kunt genieten, en omring je met fijne mensen om je heen zodat je jezelf op je gemak kunt voelen. Dit zijn dingen die jou gelukkig maken: dus maak jezelf gelukkig!

4. Trek jezelf niet te snel terug
Een gekwetste of ongelukkige kreeft trekt zich vaak terug: in sommige gevallen zijn kreeften dan ook echte binnenvetters. Helemaal prima natuurlijk, maar het maakt het wel erg lastig voor anderen om te weten wat er gaande is en in sommige gevallen kun je die hulp toch echt wel gebruiken! Trek jezelf dus niet te snel terug, en laat ook anderen mee kijken, voelen en denken in wat er op dat moment speelt.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie