Wethouder Koekoek plant een boom op school Huinen tijdens boomfeestdag 2017.
Wethouder Koekoek plant een boom op school Huinen tijdens boomfeestdag 2017. Henk Hutten

Leerlingen De Schovenhorst helpen op Boomfeestdag

9 maart 2020 om 13:03 Natuur en milieu

PUTTEN Leerlingen van groep 8 van basisschool De Schovenhorst gaan samen met wethouder Koekkoek diverse bomen en struiken planten. Dit gebeurt tijdens de Nationale Boomfeestdag op woensdag 18 maart 2020.

De boomfeestdag in Putten komt tot stand met medewerking van Stichting voor Natuur- en Milieubescherming Putten (SNMP) en LooHorst Landscaping uit Ermelo. De scholen in Putten zijn al jaren actief betrokken bij de Nationale Boomfeestdag. Door natuureducatie en beleving leren de leerlingen zelf hun steentje bij te dragen aan een duurzame leefomgeving.

Programma
8.45 uur Ontvangst en welkom op basisschool De Schovenhorst, Garderenseweg 144A in Putten. Opening door wethouder Koekkoek en uitdelen presentjes en t-shirts door SNMP.
9.10 uur Boom planten op schoolplein
9.30 uur Met de auto naar parkeerplaats Veluwse Hoevegaarde/Krachtighuizerweg (paddenpoel) waar de heer Van Dusschoten (voorzitter SNMP) de kinderen wat gaat vertellen.
10.30 uur Met de auto naar Stationsstraat (parkeerplaats Praxis) en lopen naar de plaats waar de bomen/struiken worden geplant.
10.40 uur Pauze op de plaats waar de bomen geplant worden.
10.50 uur Overhandigen houten herinneringspaal door wethouder Koekkoek.
11.00 uur Start beplanting. Van Dusschoten vertelt ter plekke over de dassenroute.
11.35 uur Afsluiting door wethouder Koekkoek.
Bart Belterman
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie