Radio uitzending Team Ooit voor Alpe d'HuZes, KWF kankerbestrijding op VeluweFM

10 maart 2020 om 17:18 Maatschappelijk Deel je nieuws

Op woensdag 1 april (nee echt geen grap) zal Team Ooit van 7-12 uur een inzamelingsactie houden in het radioprogramma “De Wereld Wordt Wakker” van Bas Tempels, te beluisteren op VeluweFM.

Onder het motto “plaatje praatje” zullen muziek, gesprekken en verhalen elkaar afwisselen met als doel zoveel mogelijk geld te zamelen voor KWF-kankerbestrijding. Luisteraars kunnen inbellen, zich via de app aanmelden om teruggebeld te worden, ze kunnen muziek aanvragen of hun eigen verhaal vertellen. 

Team Ooit, Ermelose voetballers en aanhang voortkomend uit EFC’58, zal op 4 juni 2020 fietsend en wandelend meedoen aan Alpe d’HuZes. Onder het motto “opgeven is geen optie” wordt in 2020 voor het 15e jaar door duizenden mensen de Alpe d ‘Huez beklommen om geld in te zamelen voor kankerbestrijding. Team Ooit heeft al verschillende acties gehouden en de teller staat inmiddels op bijna 8100 euro. Naast de radio actie organiseren ze ook een pubquiz op 27 maart, hier is nog voor enkele teams ruimte. 

VeluweFM, de lokale omroep voor Putten, Ermelo en Harderwijk is te beluisteren via internet www.veluwefm.nl  of op de radio: Ermelo 105.0 FM, Putten 106,1 FM  en Harderwijk 107.7 FM.

De actiepagina van team Ooit: https://www.opgevenisgeenoptie.nl/fundraisers/Team-OOIT

Of volg Team Ooit op Facebook: https://www.facebook.com/TeamFCOoit,

Mailen kan naar teamooit2020@gmail.com

Team Ooit, vlnr Jantine Schuitema, Albert Breddels, Roger Velzeboer, Erik Sinneker, Arnout Schuitema
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie