Afbeelding
Steigerhouten tuinmeubelen

Geef je tuin een make-over met steigerhouten tuinmeubelen

12 maart 2020 om 17:00 Partnercontent

Is jouw tuin toe aan een frisse, nieuwe uitstraling? Wil je deze zomer je vrienden en familie uitnodigen voor een gezellige BBQ en hen daarbij verbazen met jouw hippe tuinmeubilair? Ontdek dan de voordelen van tuinmeubelen van steigerhout. Niet voor niets één van de populairste houtsoorten om meubelen voor buiten te maken.

Van steigerhout kun je bijna alles maken, van steigerhouten banken, eettafels en stoelen tot een heuse buitenkeuken om op een warme voorjaarsavond lekker buiten te kunnen koken. Uitgebreide inspiratie kan worden opgedaan in de collectie van VanLonden.com, expert op het gebied van steigerhouten meubels.

Van binnen naar buiten
Als het voorjaar zich aandient, grijpen veel Nederlanders massaal de kans om hun dagelijkse leven zoveel mogelijk naar buiten te verplaatsen. De tuin verandert dan in een soort tweede woonkamer. Maar waarom zou je dan wel weer naar binnen willen om te koken? Met een steigerhouten buitenkeuken hoeft dat ook helemaal niet: koken, grillen, bakken en braden: alles lekker buiten.

Wel zo gezellig wanneer je gasten hebt zodat je zelf niet voortdurend in en uit hoeft te lopen, jonglerend met pannen terwijl je met je schouder probeert de hor aan de kant te duwen.

VanLonden.com maakt complete buitenkeukens van steigerhout maar een ombouw van steigerhout met een natuurstenen werkblad is ook een optie. Dat is bijvoorbeeld een veilige idee voor een Big Green Egg barbecue. Zo geldt er ook voor buiten koken: met steigerhout is voor iedereen een droomkeuken te realiseren.

Comfort staat voorop
Behalve dat het er goed uitziet, moet goed tuinmeubilair natuurlijk ook comfortabel zitten. Niets is zo heerlijk als met mooi weer relaxen in je eigen achtertuin met meubilair dat het ultieme loungen mogelijk maakt. En terwijl je gasten wachten op hun versgebakken hamburger wil je natuurlijk wel dat ze er comfortabel bij zitten.

Bij VanLonden.com begrijpen ze het belang van comfort in je achtertuin. In hun collectie vind je dan ook hoekbanken, loungebanken en actieve zitbanken. Met verschillende uitvoeringen en afmetingen is er altijd een bank die in jouw tuin optimaal tot zijn recht komt en helemaal past bij jouw persoonlijke smaak.

Ook voor een steigerhouten eettafel, hocker en bijzettafel kun je terecht bij VanLonden.com of je nu de voorkeur geeft aan groot en robuust, rond, ovaal of bescheiden. Wil je helemaal de blits maken bij je vrienden? Maak het tuinfeest dan compleet met een heuse bartafel van steigerhout.

Topkwaliteit en maatwerk
De steigerhouten tuinmeubelen van VanLonden.com zijn van hoge kwaliteit en worden op ambachtelijke wijze gemaakt, bezorgd en gemonteerd. Zo weet je zeker dat je kiest voor meubelen waar je nog lang plezier van zult beleven.

Ben je creatief aangelegd en heb je zelf goede ideeën voor een steigerhouten (tuin)meubelen of een buitenkeuken? Een ontwerp op maat is ook een mogelijkheid. Ook hier geldt weer: er is (heel) veel mogelijk met steigerhout.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie