Afbeelding
Reeleezee

Ervaar de voordelen van een compleet boekhoudprogramma

17 maart 2020 om 12:32 Partnercontent

Het aantal zelfstandig ondernemers in Nederland groeit met de dag. Volgens cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek telde ons land op 1 januari 2019 ruim 1,9 miljoen ondernemingen. Daarvan is maar liefst 1.237.734 zzp'er. Hun beroepsgroepen zijn zeer divers. Van aannemer tot zorgverlener, van schilder tot jurist. Zzp'ers en kleinere ondernemers hebben echter één ding gemeen. Zij moeten allemaal een boekhouding runnen. Het geautomatiseerde Reeleezee boekhoudprogramma voor zzp biedt uitkomst en blinkt uit in gebruiksvriendelijkheid.

Boekhoudprogramma voor zzp
Bent u zzp'er of kleine zelfstandige? Dan weet u als geen ander dat tijd kostbaar is. Vanzelfsprekend houdt u zich liever bezig met uw business dan met de administratie. Van een compleet boekhoudprogramma mag u dan ook verwachten dat het tijd en geld bespaart. Werken met een boekhoudprogramma voor zzp biedt vele voordelen. Het geeft gemakkelijk overzicht in uw financiën en inzicht in openstaande facturen. U kunt er eenvoudig btw-aangifte mee doen en jaarrapportages mee maken. Er bestaan diverse typen boekhoudprogramma's. Welke het meest geschikt is voor uw onderneming is afhankelijk van uw diensten of producten. Ook de vraag hoeveel administratieve werkzaamheden u zelf wilt doen en welke u wilt uitbesteden aan uw boekhouder is belangrijk. Bij Reeleezee hebt u de keuze uit verschillende abonnementen. Van een basis tot een compleet boekhoudprogramma. Voor welk pakket u ook kiest, u ervaart hoe dan ook de voordelen van automatisering via een handige app.

Eenvoudig in gebruik
Natuurlijk bent u als ondernemer niet alleen op zoek naar een boekhoudprogramma dat eenvoudig is in gebruik. Het maakt daarbij niet uit of u uw boekhouding voor het overgrote deel uitbesteedt aan uw boekhouder of dat u uw accountant alleen inhuurt voor de finale check. Met het boekhoudprogramma voor zzp van Reeleezee kunt u alle kanten op. Bent u benieuwd wat dit precies inhoudt? Een voorbeeld van een handige functionaliteit is het creëren en sturen van facturen. Ook kunt u gemakkelijk bonnen scannen. Het zogenaamde AutoCollect maakt het mogelijk om facturen van grote leveranciers automatisch in te laden. Het automatisch boeken van betaalde bonnen en facturen werkt efficiënt via de automatische bankkoppeling. Ook uw btw-aangifte dient u eenvoudig in en betaalt u vervolgens via iDeal.

Gratis op proef
Wilt u een compleet boekhoudprogramma van Reeleezee gratis ervaren voordat u een definitieve keuze maakt? U mag Reeleezee dertig dagen op proef gebruiken! In deze gratis proefperiode hebt u toegang tot alle functionaliteiten. Zo bent u ervan verzekerd dat het programma van uw keuze optimaal aansluit bij uw business en de wijze waarop u uw boekhouding runt.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie