Picknick to go Staverden
Picknick to go Staverden katherine

PICKNICK TO GO BIJ BRASSERIE STAVERDEN

18 maart 2020 om 11:57 Maatschappelijk Deel je nieuws

LUNCH & PICKNICK TO GO BIJ BRASSERIE STAVERDEN

Wat zijn we samen ineens in een bijzondere situatie beland! Na de reeds genomen maatregelen moeten alle horecagelegenheden dicht tot 6 april. Het bedienen en samenkomen van gasten is een potentieel gevaar. Ook wij moeten deze maatregelen in acht nemen, in ieder geval tot 6 april.

Na een stormachtige Februari waren we er zo aan toe om u in het zonnetje te ontvangen en van dienst te zijn. Maar uiteraard, de gezondheid van ons allen staat voorop! We nemen contact op met alle gasten die reeds een reservering hadden gemaakt, een verjaardag/diner of huwelijk gepland hadden in deze periode. Ook de ouderen-verwen-dag die we gepland hadden op 1 april kan geen doorgang vinden.

Maar.. we gaan niet helemaal dicht. WE BIEDEN U LUNCH OF PICKNICK TO GO!

U bent van vrijdag tot en met zondag vanaf 11.00 uur van harte welkom voor het afhalen van een lunch of goed gevulde picknick.

De Staverden picknick bestaat uit; belegde sandwiches, diverse zoetigheden, hartige hapjes en fruit. Kosten 15,- p.p. Alles is volledig take-away en kunt u meenemen naar huis. Ook onze goede koffie en huisgebak is af te halen.

Wenst u een picknick te bestellen? Bij voorkeur dan graag vooraf reserveren. Dit kan via de email brasserie@beleefstaverden.nl, via een privébericht op instagram.com/brasseriestaverden of door te bellen naar 085-4864001 (de bereikbaarheid is wel minder dan normaal)

 

BRASSERIE STAVERDEN Uddelermeerweg 2 - 852 NT Staverden (gem. Ermelo) - 085-4864001 - www.beleefstaverden.nl

 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie