Afbeelding
Maranke Pater
Advertorial

Pasen bij slagerij Tomassen: alles in huis voor de feestdagen

8 april 2020 om 07:00 Advertorial_1

PUTTEN Slagerij Tomassen maakt zich op voor de paasdagen die dit jaar door veel mensen in huiselijke kring worden gevierd.

Maranke Pater

In de winkel zijn diverse maatregelen genomen om in deze tijd de klant zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Marco Tomassen: ,,We leven in een rare tijd met het coronavirus dat rondwaart. Om onszelf en onze klanten te beschermen hebben we plexiglas geplaatst. We desinfecteren oppervlakken continu." Marco merkt dat ook in zijn zaak de laatste tijd veel klanten zijn die extra vlees inslaan. ,,We horen verhalen van onze klanten dat in supermarkten voedsel snel opraakte. Het voordeel van onze slagerij is dat wij een flexibele voorraad hebben en al het vlees vers maken. We hebben zelf het aanbod in de hand en als we merken dat een bepaald product opraakt, dan maken we in de middag weer verse producten erbij." De slagerij is onderdeel van de vitale sector. ,,Wij hebben leveranciers in de nabije regio dus ons aanbod blijft op peil. Veel klanten zijn online gaan bestellen. Op deze manier kunnen ze op een afgesproken tijd hun bestelling af komen halen en zijn ze kort in de winkel. Ook bieden wij de mogelijkheid om de bestelling te bezorgen. Voor klanten die tot de risicogroep behoren, en die de drukte willen mijden is dit een goede oplossing." Bestellingen kunnen via internet of telefonisch worden doorgegeven.

PASEN Aankomend weekend is het Pasen. Over het algemeen tafelen veel mensen dan gezellig met elkaar. ,,We hebben van alles in huis om de paasdagen toch in huiselijke sfeer te kunnen vieren. Van een heerlijke paasbrunch tot complete pakketten voor een gourmet. Met een beetje geluk wordt het weer zo mooi dit weekend dat de barbecue zelfs aangestoken kan worden. Ook voor een barbecue hebben we alles in huis." Barbecue en gourmetpakketten zijn kant-en-klaar te verkrijgen, maar klanten kunnen ook zelf hun vleespakketten online samenstellen. ,,Gemak dient de mens. Onze website is er zo op ingericht dat het bestelproces makkelijk verloopt en dat klanten ons complete assortiment online kunnen inzien." De paasartikelen zijn in de winkel en online te bestellen en klanten kunnen de bestelling op vrijdag of zaterdag komen afhalen bij een afgiftepunt achter de zaak. ,,Aanrader dit jaar is de Russische eiersalade, maar we willen mensen ieder jaar opnieuw verrassen met een mooie mix aan vlees. We hebben een nieuwsbrief opgesteld waarin we met verschillende ideeën voor gerechten en recepten komen waar klanten mee aan de slag kunnen."

Wie zich aanmeldt voor de nieuwsbrief via www.tomassen.eu, blijft op de hoogte van nieuws en onze aanbiedingen. ,,We hopen dat mensen ondanks deze roerige tijden toch thuis kunnen genieten van de paasdagen. Er wordt bij iedere editie van de nieuwsbrief een kortingsbon/code verloot ter waarde van 10,00 euro."

[Slagerij Tomassen 
Poststraat 13-A 
3881 BM Putten
0341-353291

www.tomassen.eu

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie