Afbeelding
St Jansdal

St Jansdal dringend op zoek naar isolatiejassen

6 april 2020 om 18:27 Corona Coronavirus

PUTTEN Zorgverleners van ziekenhuis St Jansdal verbruiken momenteel dagelijks duizend isolatiejassen voor de zorg aan patiënten met corona of een verdenking erop. Het Harderwijkse ziekenhuis ontvangt op korte termijn geen nieuwe aanvoer en ziet een groot tekort ontstaan. De jassen maken deel uit van de persoonlijke beschermingsmiddelen en zijn een voorwaarde voor het leveren van veilige zorg. St Jansdal doet uit voorzorg een dringend beroep op bedrijven die binnen enkele dagen een partij disposable isolatiejassen kunnen leveren.

Op de afdeling waar de zorgmedewerkers contact hebben met coronapatiënten is bescherming erg belangrijk om verdere besmetting te voorkomen, aldus het ziekenhuis. ,,De isolatiejassen/ spatwaterdichte isolatieschorten moeten aan een aantal eisen voldoen om bescherming te bieden. Bent u een ondernemer die binnen enkele dagen isolatiejassen beschikbaar kan stellen aan het St Jansdal?" 

Het ziekenhuis zoekt grote partijen jassen met de volgende specificaties: Ongebruikt en disposable; Lange mouwen met afsluiting rond de pols; Bij voorkeur sluiting op de rug; Waterafstotend; Enigszins slijt-/scheur vast; Dikte van de jas minimaal 30 micron of hoger; Lengte bij voorkeur tot aan de knie; Geen stoffen jas.

Bedrijven die aan de hulpvraag kunnen voldoen kunnen contact opnemen met St Jansdal, afdeling Logistiek via telefoonnummer: 0341-465090 of mail naar Goederenontvangst@stjansdal.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie