Ook tijdens de Corona-crisis staat Stimenz Putten voor u klaar

9 april 2020 om 15:56 Corona Deel je nieuws

De dienstverlening van Stimenz Putten loopt door maar op een andere manier dan dat u van ons gewend bent. De inloopspreekuren zijn tijdelijk vervallen, in ieder geval tot en met 28 april a.s.

Het team Stimenz Putten is telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 8.30 en 17.00 uur via 088 784 64 64 of via mail info.putten@stimenz.nl. Ook kunt u uw vragen ook stellen via het chat-spreekuur op onze website (www.stimenz.nl). Dat kan ook buiten kantoortijden.

Wat wij voor u kunnen doen
In Putten bieden wij algemeen maatschappelijk werk, onafhankelijke inwonerondersteuning en steun bij juridische vragen (sociaal raadslieden).

Bij het algemeen maatschappelijk werk kunt u terecht voor hulp en/of ondersteuning bij problemen op het gebied van: huwelijk en relatie, scheiding, spanning/stress, inkomen/schulden, huiselijk geweld, huisvesting, identiteit, assertiviteit, rouw/verliesverwerking en werk/school.

De onafhankelijke inwonerondersteuner denkt met u mee. Hij of zij kan een belangrijke weg wijzende rol spelen bij de toegang tot zorg en ondersteuning. Ook als uw situatie verandert of er andere vormen van zorg of ondersteuning nodig zijn. Een inwonerondersteuner kijkt mee met vragen over wonen, werk, onderwijs, vervoer, inkomen en andere zaken. Hij of zij helpt u bij het verhelderen van de hulpvraag, denkt mee over oplossingen en ondersteunt u bij het doen van aanvragen bij de juiste instantie.

Voor ouders die zorgen hebben over hun kind(eren) en te maken krijgen met jeugdhulp, is er de inwonerondersteuner jeugd. Hij of zij denkt met u en uw gezin mee en kan een weg wijzende rol spelen in de toegang tot de toegang zorg en ondersteuning.

In Putten worden diverse (inloop)spreekuren gehouden voor hulp bij geld- en regelzaken. Hier kunt u terecht met vragen over uw administratie, het invullen van formulieren, belastingaanslagen, toeslagen, uitkeringen of juridische kwesties. Deze inloopspreekuren zijn tijdelijk vervallen, maar u kunt uw vragen telefonisch stellen en dan kijken we wat we voor u kunnen doen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie