Oranjecake
Oranjecake Bakkerij Schuiteman

Oranjeverenigingen Garderen en Voorthuizen in actie met oranjecake van Bakkerij Schuiteman

16 april 2020 om 08:27 Maatschappelijk Deel je nieuws

GARDEREN/VOORTHUIZEN – De oranjeverenigingen in Garderen en Voorthuizen organiseren van 20 tot en met 25 april een Oranjecake Geefactie. Onder de noemer “Hart voor elkaar” kunnen inwoners van de beide plaatsen van 20 tot en met 25 april twee oranjecakes kopen bij Bakkerij Schuiteman. Het is de bedoeling dat kopers er één weggeven aan een familielid of buurtbewoner en de andere thuis aansnijden. De twee oranjecakes kosten samen €4,50, van dit bedrag doneert de bakkerij €1,-- aan de oranjeverenigingen.

De geefactie is een idee van de bakkerij. “We horen in onze winkels regelmatig verhalen over mensen die eenzaam zijn in deze tijd van lockdown”, vertelt eigenaar Sander van den Top. “Ja, en daar zitten hartverscheurende verhalen bij. Ouderen die hun kinderen en kleinkinderen alleen door het raam van het zorgcentrum kunnen zien. Door samen met de oranjeverenigingen deze actie op te zetten, proberen we achter zoveel mogelijk voordeuren een genietmomentje te creëren. Oranje verbindt mensen, dus de keuze voor deze cake was niet zo moeilijk.”

De oranjecakes zijn vanzelfsprekend van bakkerskwaliteit en wegen circa 300 gram per stuk. Ze zijn verkrijgbaar in de beide winkels en via de webshop van Bakkerij Schuiteman: https://webshop.bakkerijschuiteman.nl/.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie