Twee van de ruim 450 eendjes hebben hun bestemming gevonden
Twee van de ruim 450 eendjes hebben hun bestemming gevonden Lisette de Ridder

Badabounce laat haar leden niet in hun eentje dansen

18 april 2020 om 21:07 Overig Deel je nieuws

Honderden dansers van Badabounce woonachtig verspreid over Nijkerk en 16 omliggende steden en dorpen ontvingen afgelopen week een BAD(a)EENDJE met de boodschap ‘Jij bent ons nummer 1tje, wij missen jullie!’

Jarno en Jantina Klompenhouwer gingen samen met hun team op pad om alle Bad(a)eendjes persoonlijk langs te brengen en deden daarbij naast Nijkerk ook Nijkerkerveen, Hoevelaken, Holkerveen, Amersfoort, Appel, Zwartebroek, Voorthuizen, Barneveld, Woudenberg, Putten, Ermelo, Garderen, Hierden, Harderwijk, Terschuur, en Lelystad aan. “Het was een enorme klus om iedereen te bezoeken maar wij waarderen het enorm dat onze dansers iedere week de moeite nemen om door weer en wind naar onze lessen te komen. Het was daarom niet meer dan logisch om het nu eens om te draaien.”

In deze bijzondere tijd is de dansschool gesloten maar worden elke week op afstand 34 choreografieën gefilmd en online gedeeld zodat alle dansers thuis kunnen oefenen. Met de actie wil de dansschool haar dansers een hart onder de riem steken en laten weten dat zij het allerbelangrijkste zijn.

Indien de maatregelen voor Corona versoepelen dan heeft de dansschool een scenario klaarliggen om volgens de nieuwe 1,5 meter samenleving weer les te geven in de verschillende zalen van de dansstudio.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie