Rob en Ingrid achter hun fournituren kraam
Rob en Ingrid achter hun fournituren kraam Alexandra Blok

Markt Putten incompleet

24 april 2020 om 19:46 Corona Deel je nieuws

In december heeft er ook een artikel van ons in deze krant gestaan om bekend te maken dat wij, Rob en Ingrid Koppers, de markthandel van Wouter Pennewaard gingen overnemen.

Vanaf 1 januari zijn wij vol enthousiasme samen begonnen onder de naam Ritsendokter. We staan 5 dagen per week met fournituren, een groot assortiment voor zelfmaakmode en huishoudelijke artikelen op de markt. Op woensdagochtend waren wij te vinden op de markt en dat verliep erg naar ons zin. Klanten kwamen met hun kapotte ritsen naar Rob de Ritsendokter, konden terecht voor allerlei vragen en artikelen.

Helaas toen brak de Coronacrisis uit en dit zorgde voor een ontwrichting van de samenleving............

We mogen nu al 6 weken niet op woensdag op de markt staan, net als al onze andere collega's met non food artikelen. Juist nu mensen zo een behoefte hebben aan onze artikelen is dat heel jammer. We hopen dat de gemeente Putten snel een positief besluit gaan nemen zodat de markt weer compleet door kan gaan.

We hebben ondertussen niet stil gezeten en hebben een website gemaakt. Dus heeft u iets nodig, neem dan contact met ons op via onze website: ritsendokter.jouwweb.nl.

Blijf gezond en hopelijk tot snel in Putten op de mooie weekmarkt!

Groet van Rob en Ingrid Koppers

Ritsendokter

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie