Oranjefonds verleent subsidie aan SWP

9 maart 2018 om 08:47 lokaal Deel je nieuws

In het voorjaar van 2018 gaat Stichting Welzijn Putten (SWP) van start met het organiseren van het project “Steunouder”. Naast subsidie die er vanuit de Gemeente Putten is verstrekt heeft SWP een aanvullende subsidie aangevraagd bij het Oranjefonds. Het Oranjefonds heeft de subsidieaanvraag goedgekeurd, waardoor er getart kan worden met de voorbereidingen van het project.

Stichting Steunouder Nederland heeft het project Steunouder opgezet en organiseert dit project samen met welzijnsorganisaties in diverse gemeenten in Nederland. In dit project worden vrijwilligers opgeleid tot “Steunouder”. Steunouders zijn vrijwilligers die ondersteuning bieden aan kinderen en ouders die door omstandigheden een helpende hand kunnen gebruiken. Steunouders geven kinderen voor één dagdeel in de week een aanvullend “thuis” en de ouders daarmee een steuntje in de rug.

Meer informatie over het project is op te vragen bij Tanja van Driel van Stichting Welzijn Putten via telefoonnummer 0341-357078 of stuur een e-mail naar: tvdriel@swputten.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie