Bewoners blij met fleurige bloembakken
Bewoners blij met fleurige bloembakken Eigen materiaal Zorggroep

Bewoners Elim en de Schauw in bloemetjes gezet

15 mei 2020 om 12:54 Zorg Deel je nieuws

Afgelopen week zijn er honderden plantjes bezorgd bij locatie Elim van Zorggroep Noordwest- Veluwe. Al aan het begin van de coronatijd kwam de wens vanuit De Schauw om de balkons van de afdelingen wat op te vrolijken met bloembakken. Bewoners mogen niet meer van hun afdeling af en zijn aangewezen op de balkons of eigen terras om buiten te zitten.   

Geweldig dat enkele fietsvrijwilligers van de Zorggroep actie hebben ondernomen. Nu er geen mogelijkheid is om met de bewoners de natuur in te gaan op de duofiets of rolstoelfiets, is dit een klein gebaar om de natuur naar de bewoners toe te brengen. Zelfs de terrassen bij Elim werden schoongespoten.  

Kringloopwinkel ‘Overnodig’ wilde graag voor sponsoring zorgen. En door een goede samenwerking met tuincentrum Petersen zijn er voor iedere woning kleurrijke plantjes gebracht om alle bloembakken op Elim te vullen.

Bij De Schauw geniet men al een poosje van de bloembakken op de balkons. En binnenkort zullen daar de terrassen bij de woningen beneden ook opgevrolijkt worden met bloemen. Zo kan men toch nog een beetje tuinieren en volgt er hopelijk snel een goede oogst van snackgroente, zoals tomaatjes. Ook voor de bewoners van Norschoten in De Samaritaan is er een bedrag beschikbaar. Zo kunnen de ouderen in Putten de komende tijd genieten van een fleurige aankleding van terras en balkon! 

 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie