Ook zijn er campings met privésanitair, zoals camping Boslust
Ook zijn er campings met privésanitair, zoals camping Boslust H. Houtsma

Toerisme in Putten komt weer op gang.

15 mei 2020 om 13:34 Recreatie Deel je nieuws

De hotels gaan weer open, de zelfvoorzienende kampeerder is van harte welkom bij de campings en ook in de bungalows worden weer vakantiegangers ontvangen.

De ondernemers in Putten zijn hard bezig met het doorvoeren van aanpassingen binnen hun bedrijf, zodat iedereen op een veilige en verantwoorde manier vakantie kan vieren op de Veluwe.

Ook VVV Putten opent woensdag 20 mei haar deuren weer. ‘We merken dat er weer meer vraag is naar informatie en producten en voorzien bezoekers graag van tips en adviezen voor tijdens hun verblijf in deze toch wat vreemde periode’ aldus Suzanne van den Bor, vestigingsmanager van VVV Putten.

Suzanne geeft aan dat juist in deze periode het voor toeristen, maar ook voor inwoners, extra fijn is om informatie te ontvangen over de laatste ontwikkelingen en mogelijkheden in Putten en in de omgeving. ’VVV Putten heeft op de website een overzicht staan van horeca-mogelijkheden en hier is ook te zien welke activiteiten momenteel wél te doen zijn. Zoals bijvoorbeeld een potje minigolf bij Terra Nova, op pad met de Lopi-Fit bij de Blokhut of het ontdekken van Landgoed Schovenhorst’.

De Puttense bedrijven houden zich aan de voorschriften van het RIVM en de veiligheidsregio. ‘We hopen dat de versoepelingen van de regels door kunnen gaan zoals gepland en hopen ook in 2020 een mooie zomer met blije toeristen én inwoners tegemoet te gaan’

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie