De Audi locatie aan de Zuiderbreedte gaat verder als Pouw Harderwijk.
De Audi locatie aan de Zuiderbreedte gaat verder als Pouw Harderwijk. Pouw

Auto Flevo vanaf 1 juni verder als Pouw Harderwijk

19 mei 2020 om 11:26 Winkels Deel je nieuws

Vanaf 1 juni aanstaande zal autodealer Auto Flevo verdergaan onder de naam Pouw Harderwijk. Pouw is met tien vestigingen actief in Overijssel en Gelderland en daar voegt het bedrijf de twee Harderwijker locaties aan toe. Alle medewerkers van Auto Flevo maken de overstap naar Pouw Harderwijk. Met de overname vergroot Pouw zijn dealerrayon om zo zijn positie in de markt te verstevigen.

Pouw is onderdeel van Emil Frey Nederland, één van de grootste automotive retailorganisaties van Nederland. Al decennialang is Pouw in Overijssel en ver daarbuiten het bekende gezicht van Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA en Volkswagen Bedrijfswagens. Vanaf nu is ook de regio Noord West Veluwe aan het rayon van de autodealer toegevoegd.

Een nieuwe naam. Dezelfde service.
Tussen de aankondiging en de daadwerkelijke samensmelting van beide bedrijven zit ruim een half jaar. In de tussenliggende periode zijn alle voorbereidingen getroffen om de bedrijfsvoering van Auto Flevo feilloos over te sluiten naar die van Pouw. Op die manier staat vast dat klanten mogen blijven rekenen op de service die zij gewend zijn. De medewerkers van Pouw Harderwijk zijn er helemaal klaar voor om dat in de praktijk te brengen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie