Tandprothetische Praktijk Van Dort
Harderwijkerstraat 3, 3881 ED Putten
0341 – 23 10 10
info@tppvandort.nl
Tandprothetische Praktijk Van Dort Harderwijkerstraat 3, 3881 ED Putten 0341 – 23 10 10 info@tppvandort.nl Eigen foto
Advertorial

De tandprotheticus, dé specialist voor de gebitsprothese

27 mei 2020 om 07:00 Zakelijk

De tandprotheticus is gespecialiseerd in het aanmeten en vervaardigen van elke vorm van uitneembare gebitsprothesen. Sinds 2019 zit Tandprothetische Praktijk van Dort gevestigd aan de Harderwijkerstraat in Putten. Dertien jaar ervaring in de tandtechniek en het behalen van de opleiding tot tandprotheticus is de basis voor de praktijk van Patrick van Dort.

In gesprek met eigenaar en oprichter Patrick van Dort van Tandprothetische Praktijk Van Dort:

,,De gebitsprothese of in de volksmond wel genoemd het kunstgebit is een specialisme binnen de mondzorg. In mijn praktijk kom ik nog veel onwetendheid tegen bij de mensen. Dit kan bijvoorbeeld gaan over de protheses zelf of het onderhoud aan de prothese. Maar mensen vragen zich ook af wat nou zo’n gebitsprothese gaat kosten. Veel mensen weten niet dat de volledige gebitsprothese bijna geheel vergoed wordt vanuit de basisverzekering.

ONDERHOUD Een ander vraagstuk is het onderhoud aan de prothese. Het is belangrijk om één keer per jaar uw gebitsprothese te laten controleren. Bij ons in de praktijk is dit geheel gratis. Het is belangrijk omdat de mondholte blijft veranderen en de kaken slinken. Hierdoor kan de pasvorm van de prothese (ongemerkt) veranderen en dit kan problemen veroorzaken. De prothese kan losser gaan zitten en sneller slijten. Dit vergroot de kans op scheuren en breuken. Door de pasvorm van de prothese optimaal te houden blijft de kaak in goede conditie en zal de kaak minder snel slinken.

VRAAG OF PROBLEMEN Heeft u nou ook een vraag over uw gebitsprothese of herkent u een van deze problemen zoals: eten onder uw prothese of is het kauwen van voedsel sowieso een probleem? Hangende mondhoeken, los zittende prothese of heeft u een vervelende drukplek? Een prothese hoort geen pijn te doen. Neem dan contact op met onze praktijk. Wij geven u graag geheel vrijblijvend een passend advies.

U kunt ons bereiken op telefoonnummer: 0341-231010 of vul het contactformulier in op onze website www.tppvandort.nl.

Mag u een bezoek brengen aan onze praktijk in tijden van Corona (COVID19)? Ja dit mag!

Als erkende mondzorgpraktijk voldoen wij altijd aan de hoogste standaarden als het gaat om veiligheid en hygiëne. Wij houden ons aan alle voorwaarden en richtlijnen die zijn goedgekeurd door het RIVM. Voor bezoek zullen wij altijd telefonisch contact hebben om te vragen of u in goede gezondheid bent en of het verantwoord is om een bezoek aan onze praktijk te brengen. Bent u niet in staat om naar de praktijk te komen dan kunnen wij ook op huisbezoek komen.''

Dit artikel wordt u aangeboden door: 

Tandprothetische Praktijk Van Dort, 

Harderwijkerstraat 3

3881 ED Putten

0341 – 23 10 10

info@tppvandort.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie