Afbeelding
Pieter Hulleman

Een stijlvol auto-interieur met een originele automattenset

5 juni 2020 om 15:09 Partnercontent

Bent u de trotse bezitter van een nieuwe auto? Dan bent u hier uiteraard heel zuinig op. Zowel het interieur als het exterieur houdt u schoon en onderhoudt u goed. Toch moet u na enkele jaren onderdelen van uw auto vervangen zoals automatten. In eerste instantie denkt u hier misschien niet aan, maar automatten die goed op hun plek blijven zitten, zorgen wel voor veiligheid op de weg. Met nieuwe automatten ziet uw auto er weer tip-top uit. Ook wordt de originele bekleding in uw auto zo weer goed beschermd. Tegenwoordig bestelt u pasvormmatten eenvoudig online. Dit kan bijvoorbeeld bij Mijnautomatten.nl. Bij deze gespecialiseerde automattenleverancier kunt u originele automatten op maat bestellen door heel eenvoudig uw merk en model of uw kenteken in te voeren in de webshop.

Niet een automat, maar een complete set

Ook bij regelmatig stofzuigen, slijten uw automatten uiteindelijk. Dit komt door de vele voetbewegingen tijdens het autorijden, maar ook door invloeden van buitenaf. De automat aan de bestuurderskant slijt het snelst en is daardoor het eerst aan vervanging toe. In plaats van om alleen deze te bestellen, kunt u heel voordelig een automattenset bestellen. U ontvangt dan vier matten voor een vaste prijs. Zo heeft u in een paar klikken weer een fraai auto-interieur.

Universele of originele automatten

Als u ze dan toch moet vervangen, gaat u dan voor universele automatten of toch voor originele? Universele automatten zijn er over het algemeen voor iedere auto. Ze zijn mooi afgewerkt, maar ze hebben niet de originele, hoogstaande kwaliteit van de matten die in de auto zaten toen u hem nieuw kocht. De automatten van Mijnautomatten.nl worden stuk voor stuk uitgesneden door een computergestuurde snijmachine. De machine beschikt over duizenden digitale tekeningen. Uw automerk of model zit er zeker tussen. Door te kiezen voor originele automatten weet u 100% zeker dat u matten heeft, waarbij de bevestigingspunten ook op de juiste plek zitten. De automaten zijn te bestellen in verschillende kwaliteiten. U heeft hierbij de keuze uit naaldvilt, velours premium en velours classic. Deze tapijtkwaliteiten zijn uitsluitend afkomstig van Nederlandse fabrikanten.

Maatwerk is handwerk 

Dat maatwerk ook handwerk is, blijkt wel uit de randafwerking van de pasvormmatten. Iedere mat wordt handmatig met de naaimachine afgewerkt. Dit gebeurt met veel precisie. Het afwerken gebeurt geheel volgens uw wensen. De randafwerking zorgt ervoor dat het tapijt niet gaat rafelen. Kiest u voor een simpel garen in dezelfde kleur als de mat? Of wilt u bijvoorbeeld een rode of een blauwe rand, omdat dat matcht met uw carrosseriekleur? Dan kiest u voor een afwerking in nubuck. Maar ook een geweven band met een fraai stiksel in een door u gewenste kleur behoort tot de mogelijkheden.  

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie