Afbeelding
Bed op maat

De voordelen van een bed op maat

23 juni 2020 om 11:33 Partnercontent

Het bed is een van de belangrijkste meubelstukken in huis. In ons leven brengen we heel wat uren slapend door! Daarom is een goed bed essentieel, voor voldoende energie en een betere gezondheid. Met een bed op maat weet je zeker dat je bed helemaal aansluit op jouw wensen. In deze blog lees je alle voordelen van een bed op maat.

Een betere nachtrust door maatwerk

Iedereen heeft andere wensen als het op het bed aankomt. Zo slaapt de een het liefst op een hard matras en de ander juist op een zacht matras. Het juiste bed is maatwerk. Door een bed op maat te laten maken, kies je voor hét perfecte bed voor jou. Dat zorgt gegarandeerd voor een betere nachtrust.

De Suite is gespecialiseerd in het maken van bedden op maat. Jouw wensen worden vertaald naar een 3D tekening van jouw ideale bed op maat. Dit vormt de basis voor het ontwerp van het bed. Dankzij dit precieze ontwerpproces wordt overal rekening mee gehouden. Dat is wel zo belangrijk voor een optimale nachtrust.

Een oplossing voor slaapproblemen en klachten

Heb je slaapproblemen en gedurende de dag niet voldoende energie? Als je niet optimaal slaapt, is een bed op maat een verstandige keuze. Ook bij fysieke klachten, zoals pijn in de onderrug, is het raadzaam om het matras af te stemmen op je lichaam. Dit kan klachten en slaapproblemen verminderen en de kwaliteit van je leven aanzienlijk verbeteren.

De Suite heeft ervaring met het ontwerpen van bedden voor mensen met verschillende slaapproblemen. Ook voor specifiek slaapcomfort zijn er oplossingen te vinden: met maatwerk kan overal aan worden gedacht. Zo zijn er bedden die het opstaan vergemakkelijken en waaraan verpleging mogelijk is.

De juiste styling

Bij een bed op maat telt niet alleen het slaapcomfort mee, maar ook het design. Dit is helemaal aan te passen op de wensen die je hebt. Een passend ontwerp is belangrijk voor de interieurstyling van de slaapkamer, waar je waarschijnlijk wel bepaalde ideeën over hebt.

Er zijn verschillende opties, bijvoorbeeld betreffende het bedframe. Kies het materiaal dat je het mooist vindt: hout of liever een stoffen bekleding? Je kunt kiezen uit allerlei materiaalsoorten en kleuren. Zo past het bed goed bij je interieur.

De beste aansluiting in de slaapkamer

Ten slotte is het met een bed op maat mogelijk om de perfecte aansluiting in de slaapkamer te verzorgen. Dat is bijvoorbeeld ideaal als je een kleine slaapkamer hebt of als je een kamer hebt met bijzondere hoeken of schuine muren. Laat een bed met een afwijkende maat maken, om er zeker van te zijn dat het bed goed past in de slaapkamer.

Dat gaat om de afmetingen van het bed: van een klein model zoals een twijfelaar tot juist een kingsize bed. Denk ook na over de extra’s, zoals fraaie panelen achter het bed of een handig nachtkastje naast het bed. Ook dat draagt weer bij aan de look van de kamer! De details worden ook niet overgeslagen. Kies bijvoorbeeld voor een bed met stroompunten of usb-aansluitingen. Zo kun je er een elektrisch deken op aansluiten, of je telefoon opladen bij je bed. Wel zo gemakkelijk.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie