Rob van Erk
Rob van Erk Lions Putten

Bestuurswisseling Lions Putten 'Arkemheen'

25 juni 2020 om 17:04 Maatschappelijk Deel je nieuws

De Lions Putten, bestaat uit een groep mannen van verschillende pluimages die zich belangeloos inzet voor de samenleving. Zij werken voor velen, soms onzichtbaar, op de achtergrond. Samen met de gemeente Putten helpt zij bijvoorbeeld werkzoekenden via een zgn. buddy traject met het vinden van een baan. Op deze wijze hebben zij diverse inwoners aan een baan of werkervaringsplek geholpen. Ze organiseren het Jeugd Muziek Podium in Putten, wat uitgegroeid is tot een jaarlijks evenement. Met name kinderen kunnen dan de muzikale talenten tonen voor een groot publiek.

Het eerstvolgende grote evenement zal de jaarlijkse toertocht zijn. Er wordt hierbij rekening gehouden met de landelijke Corona richtlijnen om besmettingen te voorkomen. Op 19 september 2020 starten we in het centrum van Putten. Van heinde en verre komen er dan bijzondere auto’s naar Putten. De opbrengst van deze toertocht gaat naar het lokale goede doel: de Zonnebloem. Een groot aantal vrijwilligers van de Zonnebloem zet zich belangeloos in voor mensen met een lichamelijke beperking vanaf 18 jaar. Met een financieel steuntje in de rug uit de opbrengst van de Lions toertocht kunnen ze gezellige activiteiten organiseren voor deze mensen.

Het komend jaar vervult Rob van Erk de rol van president. Hij wordt ondersteunt Marc Stottelaar (vice-president), Gert Contact (past president), Marc Mabelis (secretaris) en Tom van Arnhem (penningmeester).

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie