Van links naar rechts: Bert van de Pol, Cornelis Klomp en Anke Huizing.
Van links naar rechts: Bert van de Pol, Cornelis Klomp en Anke Huizing. Rik Bronkhorst

Overnodig spreekt dank uit voor drukte op openingsdag

28 juni 2020 om 14:36 Overig

PUTTEN Kringloopvereniging Overnodig heeft de eerste dag dat ze weer geopend zijn goede zaken gedaan. ,,We hebben meer omzet gedraaid dan we normaal in een week doen." 

Dat staat te lezen in een bedankbrief die de Kringloopvereniging heeft rondgestuurd. De kringloopwinkel is sinds vrijdag geopend op een nieuwe locatie aan Achterstraat 77 in Putten. Daarvoor zat de winkel jaren aan de Dorpsstraat. Door de coronacrisis is de winkel echter lange tijd niet open geweest. 

,,Vanwege de grote belangstelling ontstond er buiten een lange rij wachtenden, maar gelukkig bracht u het geduld op om naar binnen te mogen", schrijft de vereniging. ,,We zijn ook blij dat we zo veel complimenten van u kregen voor onze winkel. Dat geeft ons weer energie om door te gaan met ons mooie vrijwilligerswerk. En zo houden we samen met u ons motto in stand: Voor en door Putten!"

Afgelopen week sprak De Puttenaer met drie vrijwilligers van Overnodig over de verhuizing en heropening van de kringloopwinkel. Lees hier het premiumverhaal. 

Afbeelding
Afbeelding
De spelletjes- en speelgoedhoek.
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie