Afbeelding
Klaar voor de zomer

Badgoed kopen en dan eindelijk klaar voor de zomer in Putten?

29 juni 2020 om 15:01 Partnercontent

De langste dag van het jaar is achter de rug. Daarmee is de meteorologische zomer begonnen en dat gaan we ongetwijfeld merken in Putten en omstreken. De voorspellingen zien er al goed uit. 25 graden of meer de komende week, met een grote kans op een tropische zomer. Met de mogelijke hittegolven dit jaar is het goed om nu alvast voorbereidingen te treffen. Zeker wanneer de gemiddelde Puttenaer de zomervakantie in de achtertuin door gaat brengen.

Voorbereidingen treffen voor de zomer

Annebel gaat zeilend de oceaan over, maar voor een groot aantal mensen uit Putte zit een wereldreis er niet in. De meeste vakanties naar het buitenland zijn afgelast. Vakantie in eigen land is wel een mogelijkheid, maar dan moet die inmiddels al wel geboekt zijn. De populairste vakantiebestemmingen in Nederland zitten namelijk al vol. De helft van de Nederlanders gaat helemaal niet weg. Vakantie in de achtertuin dus. Staat dat ook op jouw planning? Dan is een goede voorbereiding van groot belang.

Je wilt namelijk niet op die hete zomerdagen aan de slag moeten met het opzetten van een overkapping, het opblazen van een zwembad of wachten op de levering van je badgoed dat je eigenlijk al eerder wilde bestellen.

Ga daarom nu alvast na wat er nog moet gebeuren. Denk even terug aan vorig zomer. Wat miste er precies? Had je genoeg schaduw in de tuin of was het juist zoeken naar de zon omdat er te veel schaduw was? Wat waren de grootste ergernissen en hoe kun je dit nu alvast oppakken? Een extra koelkast onder de overkapping zorgt voor veel comfort aangezien je veel minder hoeft te lopen; een goed gevulde vriezer met ijs en alvast het een en ander aan frituur is ook een prima manier om het makkelijker te maken. Denk ook alvast aan wat vlees in de vriezer voor de barbecue uiteraard.

Vakantie in de achtertuin is zo erg nog niet

Bij vakantie in de achtertuin denken we vaak aan een flinke stap terug op de eigenlijke vakantie, omdat een vakantie in het buitenland een beetje de standaard geworden is. Bedenk echter eens hoeveel tijd en geld je bespaart door thuis te blijven; en het comfort van je eigen huis in Putte en omstreken tijdens de zomerdagen. Dan is het echt zo vervelend niet meer!

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie