PREMIUM ARTIKEL
Lokale journalistiek uit Putten

You Are My Sunshine wil meer technologie voor meisjes

Maatschappelijk
Foto: BDUmedia
9 jul 2020, 08:00
Mede-oprichter Bas Spikman van You Are My Sunshine: ,,Meisjes in een meisjeswereld en ondertussen bezig met techniek en technologie, dat willen we in de video laten zien.
Mede-oprichter Bas Spikman van You Are My Sunshine: ,,Meisjes in een meisjeswereld en ondertussen bezig met techniek en technologie, dat willen we in de video laten zien."
PUTTEN

,,Wij geloven in een wereld waarin roze prinsessen gek zijn op coding, science en problem solving! Een wereld waarin ze zelf hun raketten bouwen, technologieën ontwikkelen en algoritmes schrijven." Daarvoor moet er echter wel wat veranderen. Die verandering helpen te realiseren, dat is de missie van You Are My Sunshine. De non-profit organisatie zet zich in voor een beter aanbod van techniek en technologie, speciaal voor meisjes. Zaterdag 18 juli wordt er een videoclip voor opgenomen en daar worden figuranten voor gezocht. 

You Are My Sunshine is een organisatie van Bas Spikman en Jessica Sun. ,,Bas en ik hebben twee dochters van vijf en drie jaar”, vertelt Jessica Sun. ,,We merken dat er weinig speelgoed is voor meisjes die hun talent voor technologie stimuleren. Het meeste speelgoed voor meisjes heeft te maken met uiterlijk of met poppen. Ook in kinderboeken zie ..

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie