Afbeelding
Henk Hutten

Doek valt voor Puttense sauna: rechter verklaart Sauna Drôme failliet

6 juli 2020 om 20:07 Faillissementen Coronavirus

PUTTEN De rechtbank van Gelderland heeft vandaag, maandag, het faillissement van Beauty & Wellness Sauna Drôme in Putten uitgesproken. Als curator is mr. Bavo König aangesteld.

Twee maanden geleden ging in Putten al het gerucht dat Sauna Drôme de handdoek in de ring ging werpen als gevolg van het coronavirus. Eigenaar Hans Lebbink wees dat toen nog van de hand. ,,Dat besluit is namelijk nog helemaal niet genomen”, zei hij destijds tegen De Puttenaer.nl.

Maar de beperkingen als gevolg van het coronavirus duurden toch te lang voor Sauna Drôme. Toen de deuren van de sauna als gevolg van de versoepeling van de maatregelen vanaf 1 juli weer open mochten van de overheid, bleven in Putten de deuren nog dicht. ,,We kunnen namelijk niks verdienen", vertelde Lebbink halverwege juni. ,,Het is totaal niet haalbaar. Ik heb een mooie zaak, maar die moet wel verwarmd worden. Als we dan maar de helft of één derde van de gasten kunnen ontvangen, dan kun je op je vingers wel natellen dat dat alleen maar geld kost. Dan moet je besluiten dat het maar beter is helemaal niet open te gaan." 

Toen al gaf de eigenaar aan dat het wel eens het einde van het Puttense bedrijf kon betekenen. ,,We hopen dat we het nog uit kunnen zingen tot na corona, maar dat is nog afwachten." Het heeft dus niet zo mogen zijn voor Sauna Drôme.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie