Verplaatsing van het bedrijf is van groot belang voor realisering van woningbouw in het gebied Putten-Zuid.
Verplaatsing van het bedrijf is van groot belang voor realisering van woningbouw in het gebied Putten-Zuid. Donkersgoed Multimedia

Familie mag adviseur inschakelen rond verplaatsing van bedrijf

7 juli 2020 om 09:00 Nieuwbouw Putten Zuid

PUTTEN De familie Van Deuveren mag, op kosten van de gemeente Putten, een adviseur aantrekken om hen te begeleiding bij de verplaatsing van hun bedrijf.  Dat zegt wethouder Roelof Koekkoek. Verplaatsing van het bedrijf is van groot belang voor realisering van woningbouw in het gebied Putten-Zuid. 

Wijnand Kooijmans

Door de gemeente is de familie een locatie in de gemeente Putten aangedragen. Maar deze is, zo zegt Koekkoek, voor hen niet bespreekbaar. Er zijn vooral de laatste tijd de nodige gesprekken met de familie gevoerd, vooral door burgemeester Henk Lambooij.

Het vinden van een oplossing binnen de gemeente ligt niet voor de hand, zo moet Koekkoek erkennen. Dat is de reden dat de familie het aanbod is gedaan om een externe adviseur aan te trekken om te kijken naar kansen voor verplaatsing van het bedrijf naar een locatie buiten Putten. Dat moet partijen uit de impasse halen die inmiddels al geruime tijd bestaat.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie