Afbeelding
Donkersgoed Multimedia

Politie schrijft diverse proces-verbalen uit na controle

10 juli 2020 om 09:26 Overig

PUTTEN De politie heeft donderdagavond in samenwerking met de gemeentelijke opsporingsambtenaren diverse voertuigen gecontroleerd op de Hoornsdam. De controle was met name gericht op bestelauto’s en kleine vrachtwagen.

De laatste tijd vinden er in het midden van het land regelmatig dumpingen van drugsafval plaats. De politie probeert middels dit soort controles inzicht te krijgen wat er allemaal speelt in het buitengebied van Putten. Passanten die staande werden gehouden kregen te horen waarom er controle was en kregen een flyer uitgereikt waarin vermeldt wordt hoe ze illegale activiteiten kunnen melden. Er is tijdens de controle geen drugsafval gevonden. 

Daarnaast werden de voertuigen en inzittenden ook op overige zaken gecontroleerd. Er zijn diverse proces-verbalen uitgeschreven: Onder meer voor het rijden zonder verzekering, het rijden zonder rijbewijs en het negeren van een stopteken. Tevens zijn twee bestuurders meegenomen naar het bureau wegens rijden onder invloed van verdovende middelen.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie