De Ladies' Circle N.W. Veluwe reikt cheque uit aan Beyond Words Productions
De Ladies' Circle N.W. Veluwe reikt cheque uit aan Beyond Words Productions Beyond Words Productions

Ladies’ Circle N.W. Veluwe haalt € 2.345,- op voor Beyond Words Productions

10 juli 2020 om 17:47 hartenziel Deel je nieuws

Op 4 maart jl. organiseerde Ladies’ Circle N.W. Veluwe een ladies filmavond in de Catharinakapel te Harderwijk om geld in te zamelen voor Beyond Words Production.

De Ladies Night met Italiaans tintje was een daverend succes; met een totaal uitverkochte zaal en met behulp van sponsoren is € 2.345,- voor Beyond Words Productions opgehaald! De ruim 90 vrouwen genoten van de film ‘A Casa Tutti Bene’ en de gezellige avond met een leuk aanbod met o.a. kleding, sieraden, schoonheidsartikelen en heerlijke Italiaanse hapjes en wijnen. Na de afloop van de film vond de loterij plaats waar vele ladies met mooie gesponsorde cadeaus naar huis gingen.

Vanwege de Corona-maatregelen kon de Ladies’ Circle pas op 6 juli de cheque met de opbrengst van de filmavond aan Annemieke Bais en Laura Vaessen van Beyond Words Prouctions overhandigen. Annemieke Bais, oprichter en artistiek leider van de stichting Beyond Words Productions, laat namens Beyond weten ontzettend dankbaar te zijn voor dit bedrag. Met dit geld kan Beyond Words Productions zich verder inzetten om persoonlijke en maatschappelijke thema’s visueel en bespreekbaar te maken d.m.v. dans- en theaterproducties. Het gaat om thema’s die dichtbij jongeren staan en door jongeren opgevoerd worden. De Ladies’ Circle ondersteunt dit volledig en heeft daarom gekozen om dit jaar hen te ondersteunen.

Ladies' Circle N.W. Veluwe is een serviceclub voor vrouwen tot en met 45 jaar die zich inzet voor ondersteuning van goede doelen. Dat doen we door het inzamelen van geld en door handen-uit-de-mouwen activiteiten. Daarnaast is het een hele leuke club om in contact te komen met andere leuke en ambitieuze vrouwen uit Harderwijk, Ermelo en Putten. Wij zijn vrouwen met verschillende achtergronden en beroepen, we inspireren elkaar, zijn er voor elkaar en we lachen (heel veel!) met elkaar. 

https://lc47.ladiescircle.nl en www.beyondwordsproductions.nl 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie