Afbeelding
© Tim van Donkersgoed

Gerda’s Hobbyshop vertrekt uit Putten

20 augustus 2020 om 12:27 Winkels

PUTTEN Na 14 jaar vertrekt de winkel Gerda’s Hobbyshop, gevestigd aan de Molenstraat, uit Putten. De hobbywinkel verhuist 19 september naar Barneveld. ,,Er zit voor ons niets anders op om te vertrekken”, schrijft de eigenaresse in een Facebookbericht. Het pand wordt vermoedelijk een woonappartement. 

Naar eigen zeggen is de reden voor het vertrek de bijkomende onzekerheid van de verbouwing in het pand naast de hobbywinkel, waar tot en met december Natasja Lingerie in zat. ,,Nadat afgelopen januari het pand naast ons is leeggekomen, is alles in sneltreinvaart gegaan. De vergunning voor de bouw is 8 juli door de gemeente verleend.” Het pand wordt verbouwd naar een woonappartement. Maar volgens de eigenaresse is het onzeker wanneer de bouw begint. ,,Na maanden heb ik het besluit genomen om te stoppen, ik kan niet afwachten tot men naast mij start met bouwen. Dan kunnen we direct sluiten in verband met geluid en stof.” 

,,Ik ben blij dat Gerda’s Hobbyshop niet verdwijnt, maar voortgezet kan worden, al is het dan in Barneveld. Barneveld: een mooi dorp met nog meer winkels dan Putten om een lekker dagje te komen shoppen! Ik hoop dat jullie gezellig met mij mee willen verhuizen naar Barneveld, in ieder geval van harte welkom!” eindigt de eigenaresse haar bericht.

Gerda’s Hobbyshop opent 1 oktober in Barneveld, in de winkel Labels86 aan de Langstraat 86A. De webwinkel verhuist ook mee. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie