Airbadminton op de velden van Roodwit
Airbadminton op de velden van Roodwit Paul

Badminton Putten gaat weer beginnen.

1 september 2020 om 16:43 Overig Deel je nieuws

Vanaf a.s. donderdag 3 september gaat de badmintonvereniging Putten weer beginnen in de Sporthal aan de Putter Eng. Voor leden is de avond weer vrij toegankelijk. Als je als niet lid een keer wil komen kijken, wordt je verzocht je aan te melden via secretaris@badmintonputten.nl

Een mooi moment om nog eens terug te blikken op de airbadminton actie die werd georganiseerd voor de leden en belangstellingen, zodat er toch nog een beetje gebadmintond kon worden in de afgelopen corona periode.

Donderdagavond 16 juli 2020, mochten we dan eindelijk aan de bak. Nadat we het vanwege de weersomstandigheden het een week hadden moeten uitstellen mochten we aan de bak. Om 18:00 uur verzamelden de eerste vrijwilligers en het team van airbadminton Nederland zich op het veld van Rood-wit’58 die hun kunstgras voor deze gelegenheid geheel tot onze beschikking hadden gesteld.

De dame van airbadminton Nederland, die vanuit Breda moest komen had er al een tijdje op zitten en was blij dat we haar enthousiast begroeten. Nadat we zelf de bus de smalle gang bij Rood-wit hadden ingereden, konden we beginnen met het uitladen van de vele spullen. Als je weet wat er allemaal uit de bus is gekomen, verwijzen we naar het foto verslag wat we op de site geplaatst hebben. Paul hartelijk dank daarvoor.

Het veld werd uitgezet en al dreigde de regen, toch wisten we de sessie met de jeugd droog te houden. Met 14 man werd er warm gelopen, en zelfs een paar oud jeugdleden melden zich om kennis te maken met de sport. Daarna kregen we een clinic, waarin ons de basis regels en de vaardigheden van het spel werden uitgelegd. Daarna werd er ook nog een lekker partijtje gespeeld en konden we meedoen aan een challenge om zo vaak mogelijk de shuttle over te slaan in 1 minuut, met kans op een mooi prijzenpakket van adidas.

Nadat de jeugd was afgemat, en gelukkig zonder blessures het veld kon verlaten. Wat dan weer jammer was voor de vrijwilligers van de EHBO, die eigenlijk alleen voor een lekker bakje koffie en wat mooi badminton aanwezig waren, was het de beurt aan de volwassen.

 Ook zij hebben enorm genoten. Onze dank gaat uit naar Rood-wit'58 die geheel belangenloos zijn velden ter beschikking stelde en de vele vrijwilligers die mee hebben geholpen om dit evenement tot een succes te maken.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie