Rood-Wit en D.S.V. delen de punten

13 september 2020 om 15:51 Sport Deel je nieuws

Alleen als Terschuurse Boys zou verliezen zouden beide ploegen nog kans hebben op verdere deelname in de bekerstrijd. In een leuke wedstrijd schakelden beide ploegen zich sowieso uit door gelijk te spelen. Al in de 6e minuut opende Gerrit Hoekert voor DSV de score; 0-1. Nauwelijks een minuut later lag de gelijkmaker al achter doelman Lourens Dekker. Op aangeven van Rodney den Herder schoot Tom Doppenberg vanaf de rand van de zestien de bal hard en hoog in de verre hoek; 1-1. In de 31e minuut kwam Rood Wit op voorsprong. Op een voorzet van Tom Doppenberg kopte Camillo Bronkhorst de bal achter Lourens Dekker; 2-1. In de 45e minuut schoot Winand van de Kamp goed in, maar de DSV- goalie stompte de bal nog net over de lat. Kort na de rust lieten Tom Doppenberg en Winand van de Kamp goede kansen om de voorsprong te vergroten liggen. Een overtreding van Roeland Vis leverde DSV in de 80e minuut een strafschop op, waaruit Wilbur Akster de stand gelijk trok. In de 90e minuut was Rood Wit nog dicht bij de winst. Jop van Eijden schoot in kansrijke positie echter hard voorlangs.