Sponsor en Celia Visch
Sponsor en Celia Visch Jan Visch

Loon en Grondverzetbedrijf B. de Vries BV sponsort Doornspijkse BMX-ster Celia Visch

16 september 2020 om 17:16 Sport Deel je nieuws

Loon- en Grondverzetbedrijf B. de Vries BV is een écht familiebedrijf.

In 1964 opgericht door Brand de Vries, en sinds hij de pensioengerechtigde leeftijd heeft bereikt staat broer Wim aan het roer. De drie kinderen van Wim zijn opgegroeid met het bedrijf en zijn al een heel aantal jaren werkzaam in het bedrijf.

Celia Visch is 14 jaar en komt uit Doornspijk, vanaf haar 5e jaar is ze begonnen met BMX-en. Eerst reed ze mee met regionale wedstrijden en bijna 10 jaar later rijdt ze vele nationale- en internationale BMX wedstrijden.

Loon-en Grondverzetbedrijf B. de Vries BV is een van de sponsoren die haar financieel helpt om haar sport op hoog niveau te kunnen blijven beoefenen. Daar is zij hen heel dankbaar voor! Zeker in deze tijd.

Door corona waren alle trainingen en wedstrijden afgelast, maar gelukkig kwam zaterdag 5 september jl. weer een NFF regio wedstrijd op het programma bij FCC Putten. Helaas mocht de sponsor, als publiek, daar niet bij aanwezig zijn, maar hopelijk mag dat allemaal weer gauw.

Loon-en Grondverzetbedrijf B. de Vries BV is gespecialiseerd in grond- en sloopwerken en cultuurtechnische werken. Tevens zijn zij ook een zand- en grindhandel en kunt u bij hen terecht voor het huren van containers. Zij hechten veel waarde aan service, kwaliteit en veiligheid.

Het personeel is vakkundig opgeleid en VCA gecertificeerd. In het kader van duurzaamheid wekken zij hun energie op via zonnepanelen en zijn veel van de machines voorzien van emissiearme motoren.

Een bedrijf wat voor niets minder dan 100% inzet gaat. “Dat gaat helemaal vanzelf, omdat we plezier hebben in wat doen. Wij stoppen pas als het werk naar volle tevredenheid van de klant is gedaan.” Dát heeft het bedrijf dan ook met Celia gemeen. Celia beoefent met heel veel plezier haar sport en geeft 100% inzet!

De werkzaamheden verrichten zij voor agrariërs, gemeenten, nutsbedrijven, zorginstellingen, hoveniers, recreatieparken en particulieren.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie