Bij Sportcentrum kun je vanaf 3 oktober 365 dagen per jaar dag en nacht sporten
Bij Sportcentrum kun je vanaf 3 oktober 365 dagen per jaar dag en nacht sporten Aalt Petersen

Dag en nacht sporten bij Sportcentrum Putten

17 september 2020 om 13:44 lokaal Deel je nieuws

Dag en nacht sporten bij Sportcentrum Putten

‘365 dagen per jaar open is voor Putten een unicum’

Putten Wie supervroeg of superlaat (of iets daar tussenin) naar de sportschool wil, die hoeft vanaf 3 oktober in Putten niet meer voor een dichte deur te staan. Eigenaar van Sportcentrum Putten, Aalt Petersen, stelt zijn sportschool vanaf 3 oktober volledig open: dag en nacht alle dagen van het jaar.

Aalt: ,, De afgelopen maanden hebben wij de sportbehoefte van onze leden zien veranderen. De tijdstippen waarop zij willen sporten is anders geworden, doordat zij meer thuiswerken of onregelmatige diensten draaien. Wij willen graag aan de wensen van onze sporters voldoen en daarom hebben wij de beslissing genomen om voortaan altijd open te zijn. Dit houdt in dat sporters buiten onze reguliere openingstijden tóch bij ons terechtkunnen. Op deze manier zorgen wij voor een zo ruim mogelijke spreiding van sportmomenten. Bovendien kunnen we hierdoor tegelijkertijd de 1,5-meter regels zo lang als dat nodig is blijven garanderen.”

24/7 open ,, Dag en nacht naar de sportschool kunnen is voor Putten een unicum. We gaan hiermee van 72 naar 168 uur per week open. Het zal ook voor ons best even wennen zijn, maar we hebben er een heel goed systeem voor opgezet. Er is geen personeel aanwezig, maar wij kennen onze klanten stuk voor stuk en vertrouwen erop dat dit concept goed gaat lopen. Bovendien moet men zich van tevoren aanmelden – vanwege corona en de triage verplichting – en weet ik dus altijd wie er wanneer is. Mensen krijgen een digitale sleutel waarmee ze toegang krijgen tot het gebouw, de lampen gaan vanzelf aan en dan kunnen ze lekker gaan sporten. Er is uitgebreid cameratoezicht en een speciale noodknop – zodra die afgaat staan wij binnen mum van tijd op de stoep. We verwachten eerlijk gezegd niet dat mensen om 3 uur ’s nachts zullen komen sporten, alhoewel dat theoretisch gezien kan en mag, het is ons meer te doen om dat grijze gebied net voor en na de openings- en sluitingstijden en om onze klanten keuzevrijheid te geven. ”

Aanmelden

,, De mensen die al lid bij ons zijn krijgen de mogelijkheid om hun lidmaatschap tegen een vergoeding een upgrade te geven. Nieuwe sportliefhebbers die geïnteresseerd zijn in dit all year round sport-concept kunnen zich aanmelden via info@sportcentrumputten.nl maar even langskomen mag natuurlijk ook.”

I www.sportcentrumputten.nl (0341) 357 442

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie