Eerste overwinning in 2020 voor K. v/d Broek & Zn.

19 september 2020 om 19:29 Sport Deel je nieuws

Met een flinke oostenwind werden om 09.00 uur de ruim 11.000 duiven in afdeling 7 losgelaten in Vervins, Frankrijk. De losplaats was aangepast n.a.v. de corona perikelen.

De snelste duif in Putten viel bij K. v/d Broek & Zn, vliegend bij de PV De Woudvliegers, om 12.52.32 uur met een snelheid van 76 km/uur. De tweede duif viel ook bij deze vereniging en wel bij de Comb. Van Zoeren. Comb. Verbree, PV De Voordevliegers uit Voorthuizen, pakte de 3e plaats in Putten. 

In de regio A2 was dit goed voor respectievelijk de 35ste, 36ste en 55ste plaats

Chayenne Ruitenga sloot vandaag de lijst in Putten met een 480ste plaats in de regio A2. Bij haar vereniging in Nijkerk pakte zij de 45ste plaats.

Was het vorige week H. v/d Kraats, deze week zorgde K. v/d Broek & Zn ervoor dat de Comb. Van Zoeren niet opnieuw won bij de lokale vereniging. De score blijft 2 uit 4 op de natour.

Maar het kampioenschap generaal aangewezen is nu ook binnen, na vorige week het onaangewezen kampioenschap al te hebben behaald.

Volgende week is de laatste vlucht binnen de afdeling 7 en wel Pt. St. Maxence, 392km. Als het opnieuw een oostenwind gaat worden, gaan de duiven er meer dan 5 uur over doen. Dit is met die wind zeer zwaar. 

Voor nog meer informatie, zie Facebookpagina Duivensport Putten

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie