Bridgen, uitdagend en gezellig
Bridgen, uitdagend en gezellig J. Meuleman

Bridge Leren, dat kan in Putten

20 september 2020 om 22:36 lokaal Deel je nieuws

BRIDGE LEREN, DURFT U DE UITDAGING AAN?

Bridge is een bijzonder boeiend en uitdagend kaartspel dat thuis of in verenigingsverband, door honderdduizenden mensen wordt gespeeld. Het is een denksport voor jong en oud en het bijzondere is dat er vaak nieuwe sociale contacten en vriendschappen ontstaan. De basisregels zijn eenvoudig te leren, maar het spel heeft een enorme diepgang.

De Puttense bridgeclubs gaan samen met de Stichting Bridge Leren weer een bridgecursus voor beginners verzorgen. De cursus die op  6 oktober start wordt op de  dinsdagavond  gegeven in een nog nader af te spreken lesruimte, die voldoet aan de corona voorschriften, in Putten. Het eerste deel van de cursus bestaat uit 12 lessen en het cursusgeld bedraagt  € 85,--. Voor deze cursus kan men zich zowel als paar en als single opgeven. De lessen worden met behulp van audiovisuele apparatuur, op een moderne en begrijpelijke wijze aangeboden. Na enkele lessen wordt de theorie in de praktijk gebracht, want bridge leer je door het te doen! Dus zit je al heel snel aan de speeltafel bridge te spelen en juist dat maakt het zo prettig om deze cursus te volgen. De deelnemers krijgen advies over  lesboeken oefen- en spelmateriaal. In januari 2021 start het tweede deel van beginnerscursus die ook uit 12 lessen bestaat. Men is niet verplicht om ook dit deel te volgen, maar het maakt de beginnerscursus wel compleet.

 Voor meer informatie en aanmelding kan men terecht bij cursusleider Jan Meuleman, telefoon 0341-560727 of docent Remondo Lovisa  telefoon 0613707484 en de website www.bridgeleren.nl 

 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie