Locatie Esther Verburgt tijdens de kunstroute van StEK
Locatie Esther Verburgt tijdens de kunstroute van StEK Esther Verburgt

'Kunst in de Tuin' fiets-route een succes!

30 september 2020 om 12:02 lokaal Deel je nieuws

Afgelopen weekend konden kunstliefhebbers in de regio genieten van de de door StEK  georganiseerde fiets-route langs diverse kunstenaars in Ermelo, Putten en Harderwijk. De keuze om het buiten te organiseren heeft gelukkig goed uitgepakt met het weer, en in de grote tuinen kon meer dan voldoende veilige afstand worden gehouden. Ter verhoging van de sfeer had één van de deelnemers in Ermelo op zondag live muziek van Jos Jongeling. 

De diverse kunstenaars hebben verspreid over de twee dagen meer dan honderd gasten mogen begroeten. Gasten die het erg prettig vonden om er weer eens cultureel op uit te gaan. Twee dagen vol inspirende ontmoetingen en waardevolle gesprekken. Naast de vele complimenten werd er ook nog één en ander verkocht, voor beide partijen plezierig. Kortom, voor herhaling vatbaar!

Expositie in 'De Linde'

Daarnaast Is de expositie van StEK kunstenaars vernieuwd in ‘De Linde’, gezondheidscentrum boven de Plus supermarkt in Ermelo. Dit keer is er werk te zien van Susan Dijkens, Henriette Houtsma, Fineke ten Napel en Bert Visser. Tijdens kantooruren is deze expositie te bezichtigen. 

Lezing Jan Nobel

Maandag 12 oktober zal Jan Nobel namens StEK, in Museum het Pakhuis een lezing verzorgen over 'de ontregeling van de compositie'. Meer informatie en opgeven kan via www.kunststek.com, wees er snel bij want er zijn slechts beperkte zitplaatsen beschikbaar. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie