Afbeelding
Pixabay

Wethouder schuift digitaal aan voor ontbijt met pleeggezin

2 november 2020 om 15:26 Mensen

PUTTEN Wethouder Bert Koops ontbijt woensdag 4 november met een pleeggezin in Putten. Zo kan de wethouder van dichtbij ervaren wat pleegzorg inhoudt. Door de coronamaatregelen vindt het ontbijt plaats door middel van een video-afspraak.

In de Week van de Pleegzorg organiseert Pleegzorg Nederland overal in Nederland activiteiten voor pleegouders, pleegkinderen en iedereen die interesse heeft in pleegzorg. Pleegouders zijn van onschatbare waarde én heel hard nodig. Een belangrijk onderdeel in de Week van de Pleegzorg zijn de acties om nieuwe pleegouders te werven. De gemeente Putten steunt deze acties van harte.

De gemeente Putten vindt pleegzorg een belangrijk onderwerp. Daarom organiseert de gemeente, samen met andere gemeenten in deze regio, een wervingsavond over pleegzorg. De avond is vooral bedoeld voor mensen die erover nadenken te starten met pleegzorg. De digitale wervingsavond vindt plaats op woensdag 25 november van 19.30 tot 21.00 uur. Aanmelden kan via de website www.oldebroek.nl/plekjevrij. Na aanmelding ontvangen geïnteresseerden meer informatie.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie