Afbeelding
Archief BDUmedia

Sinterklaas organiseert ‘Sint Etalage-actie’ in centrum Putten

7 november 2020 om 13:05 Evenementen

PUTTEN Op zaterdag 14 november komt Sinterklaas weer aan in Nederland. Vele kinderen kijken hier al lange tijd naar uit en nu is het dan bijna zover. Anders dan andere jaren zal de Sint en de Pieten niet per boot aankomen in Putten, maar dát hij komt is zeker.

Sinterklaas wil dit jaar iets extra’s doen om zijn verjaardag op een speciale manier te vieren. Daarom heeft hij de ‘Sint Etalage-actie’ georganiseerd. Vanaf zaterdagmiddag 14 november om 14.00 uur tot en met donderdag 26 november kunnen alle kinderen van 3 t/m 12 jaar meedoen. Dit kan online via www.winkelcentrumputten.nl/sint of fysiek, zo lang de coronamaatregelen dit toelaten. 

Fysiek meedoen aan de ‘Sint Etalage-actie’ kan door bij een deelnemende winkel een verlanglijstje op te halen. In de etalages zijn allerlei cadeautjes uitgestald waaruit gekozen kan worden. Uit elke etalage mag er maximaal één cadeau gekozen worden. Zie www.winkelcentrumputten.nl voor een overzicht van de deelnemende winkels. Door de drie mooiste cadeautjes op het verlanglijstje te schrijven en deze in de brievenbus van het Pakjeshuis te doen, maken de kinderen kans om één van hun wensen te winnen. 

De verlanglijstjes kunnen tot uiterlijk 26 november 2020 ingeleverd worden. Het adres van het Pakjeshuis is Kerkstraat 35 in Putten.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie