Het Pakjeshuis van Sinterklaas
Het Pakjeshuis van Sinterklaas VVV Putten+

Sinterklaas krijgt Pakjeshuis in Putten

9 november 2020 om 08:08 Overig Deel je nieuws

Geen intocht van Sinterklaas per boot in Putten. Wél een Pakjeshuis in het winkelcentrum, een Sint Etalage actie én een uitdaging voor de kinderen om hun Pietenbewijs te halen.

Midden in Winkelcentrum Putten wordt hard gewerkt om het Pakjeshuis van Sinterklaas op tijd klaar te krijgen. Sinterklaas en de Pieten willen het Pakjeshuis heel gezellig maken en zouden het leuk vinden om mooie tekeningen en kunstwerkjes te ontvangen die zij kunnen ophangen. Het adres van het Pakjeshuis is: Kerkstraat 35 in Putten.

Sinterklaas wil dit jaar iets extra’s doen om zijn verjaardag op een speciale manier te vieren en daarom heeft hij de Sint Etalage actie georganiseerd waarbij alle kinderen t/m 12 jaar een extra kadootje kunnen winnen van hun verlanglijstje.

Ook is de Sint opzoek naar kinderen die Hulppiet willen worden. Dit gaat natuurlijk niet zomaar. Door middel van verschillende opdrachten kunnen kinderen hun Pietenbewijs halen.

Sinterklaas heeft laten weten dat hij na zijn aankomst in Nederland via een videoboodschap uitleg zal geven over de activiteiten. Dit zal voor iedereen aanstaande zaterdag vanaf 14.00 uur te zien zijn via sociale media en de website van Winkelcentrum Putten.

Het is heel fijn dat de kinderen in Putten toch op een leuke manier Sinterklaas kunnen vieren dit jaar.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie