Afbeelding
Bibliotheek Noordwest Veluwe

Bibliotheek Putten mag weer open: ‘Stof je lenerspasje af en kom langs’

19 november 2020 om 13:46 Corona

PUTTEN Voor de boekenwormen en de fervente gebruikers van de werk- en studieplekken in bibliotheken was het even doorbijten. Het kabinet besloot twee weken terug alle openbare gebouwen te sluiten, waaronder de bibliotheken, om het coronavirus tegen te gaan. Die twee weken zijn inmiddels voorbij, en de bibliotheek in Putten mag weer open. 

De ‘AnderhalvemeterBieb’ opent met de reguliere openingstijden. De bibliotheek is zo ingericht dat bezoekers gelimiteerd naar binnen kunnen om zelf boeken in te leveren en uit te zoeken. De voorwaarde is wel dat bezoekers bij de ingang een mandje pakken en 1,5 meter afstand houden tot andere bezoekers. Bij het gebruik van een werk- of studieplek is het verplicht om je te registreren.

RESERVEREN EN BEZORGEN Voor wie het zekere voor het onzekere neemt en liever zoveel mogelijk thuisblijft, is er goed nieuws: boeken kunnen ook vanuit huis worden gereserveerd en gratis laten thuisbezorgen. Wel langs de bieb gaan maar het bezoekje zo kort mogelijk houden? Boeken alleen reserveren en vervolgens ophalen is ook een mogelijkheid. Dat kan via de website. 


 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie