Marielle de Vries in bed met haar kat Sammie
Marielle de Vries in bed met haar kat Sammie Marielle de Vries

Ernstig zieke lerares Mariëlle heeft €80.000,- nodig voor een levensreddende operatie.

25 november 2020 om 22:27 Overig Deel je nieuws

Ze zou midden in het leven moeten staan, lesgeven in dansen en ontwerpen, maar Mariëlle de Vries (47) ligt nu al jaren 24 uur per dag, 7 dagen in de week, alleen, op bed in een afgelegen huisje in Putten. Om haar een toekomst te geven, zijn haar familie en vrienden een crowdfundingsactie gestart. 

Mariëlle heeft een levensbedreigende nekwervel-aandoening (CCI/AAI) waardoor hersenstam in verdrukking komt en belangrijke zenuwen afknelt. Hierdoor is ze volledig uitgeput, heeft met grote regelmaat migraine en kan niet rechtop zitten of staan. Ze kan geen boek lezen, geen tv kijken, niet lopen en brengt haar dagen door op bed, in een prikkelarme kamer.

Deze situatie verergert met de dag en zijn verre van leefbaar. Alleen door middel van een operatie op korte termijn door een gespecialiseerde neurochirurg in Barcelona is er hoop. Deze zal haar schedel fixeren aan haar wervels. Haar herstel wordt geschat op 80 tot 90% en daarmee zou haar droom om zich weer onder de mensen te begeven werkelijkheid worden. 

Om Mariëlle een toekomst te geven, heeft ze deze kostbare operatie nodig. Het wordt nog niet uitgevoerd in Nederland maar wel in Barcelona. Er is €80.000,- nodig voor het vervoer, de operatie zelf en het verblijf in Barcelona.

Wil je bijdragen aan de operatie voor Mariëlle? Op de website HelpMarielle.Nu lees je hoe je kunt doneren.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie