Afbeelding
Jonathan van Deelen
Video

Natuurman Jonathan vlogt (1)

29 november 2020 om 07:00 Natuur en milieu

PUTTEN Puttenaar Jonathan van Deelen is één van de clipmakers van beleefdelente.nl. Maar speciaal voor De Puttenaer start hij nu ook een vlog dichtbij huis.

In deze eerste aflevering in het bos aan de oostkant van Putten treft hij onder meer een boomklever, vliegenzwam en geweizwam aan. 

Van Deelen is met een grote liefde voor de natuur opgegroeid. ,,Ik deel mijn enthousiasme graag met anderen, vertel ze ook veel over de natuur. Ik heb amateurfilmpjes gemaakt en op bruiloften gefilmd, maar de laatste jaren ben ik met mijn camera de natuur ingedoken. Zodra ik genoeg materiaal heb, maak ik er een leuke clip van.” Hij gaat altijd zonder een bepaald doel op pad. ,,Als je een professionele natuurfilmer bent, zit je een hele dag in een hut te wachten op wat komen gaat. Ik vind het veel leuker om de natuur in te gaan en te zien wat ik tegenkom. Ik zal ook nooit vogelaars volgen naar een plek waar een zeldzame vogel is gespot. Als je er met vijftig man omheen staat gaat het bijzondere er snel af.” 


Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie