Wethouder Koekkoek neemt kratje Grensverleggend Leven in ontvangst van Wim vd Brink (SGVT)
Wethouder Koekkoek neemt kratje Grensverleggend Leven in ontvangst van Wim vd Brink (SGVT) Henny Blokhuis

Grensverleggend Leven voor wethouder Koekkoek

1 december 2020 om 15:27 Activiteiten Deel je nieuws

Zorgboerderij Grensverleggende Talenten heeft al jaren een succesvolle samenwerking met Hert Bier. Het is sinds kort ook mogelijk om Hert bier te personaliseren. Grensverleggende Talenten heeft nu een eigen bier met de klinkende naam: Grensverleggend Leven. Dit bier werd aan wethouder Koekkoek overhandigd

Overhandiging wethouder Koekkoek
Met trots overhandigt Wim van den Brink een kratje met vijf bieren van Grensverleggend Leven aan wethouder Koekkoek, ook zijn er kratjes voor de burgemeester en wethouders. Wim: ‘ de verstandhouding is heel goed met de gemeente. Naast de Puttense Kruidentuin, werken we ook samen tijdens de jaarlijkse Opschoondag. In alle wijken van Putten wordt dan zwerfvuil opgeruimd. Aan het einde van de  dag trakteert de gemeente onze mensen op een certificaat met handtekening van de burgemeester en wethouder Koekkoek. Deze worden persoonlijk overhandigd en de deelnemers krijgen een frietje als dank voor het meedoen’. Wethouder Koekkoek: ‘Het is prachtig om te zien hoe sociaal maatschappelijk ondernemerschap steeds meer vorm krijgt in de Gemeente Putten’ Koekkoek: ‘ik vind het een positieve ontwikkeling dat de gemeente Putten steeds meer groeit naar  een inclusieve samenleving’.

Grensverleggend leven
Alle bieren van Hert Bier hebben een naam met het thema ‘leven’. Logisch dat het bier van Grensverleggende Talenten de naam : ‘Grensverleggend Leven’ kreeg. Wim van den Brink : ‘We hebben al jaren een prettige samenwerking met Hert Bier. Wij timmeren alle houten kratjes, de houten kasten voor winkels en sinds kort pakken we ook de dozen in voor de virtuele rondleiding. Door de diversiteit van het werk is er voor bijna iedere deelnemer passend werk, dat is prachtig!’ ‘De deelnemers hebben ons bier ook zelf gebotteld en in de dozen gedaan bij de brouwerij. Grensverleggend Leven is een bockbier, een donker, iets zoeter bier met kruidnagel’.

Trots
De deelnemers zijn blij met het werk bij Hert Bier. Als we langs een gelegenheid rijden waar Hert Bier verkocht wordt glimmen ze van trots, want hieraan hebben zij meegewerkt. Wim: ‘toen de deelnemers hoorden dat onze kratjes ook in Limburg te koop zijn en deze ondernemer een kerstboom bouwde van onze kratjes was iedereen opgetogen’. Dan zien zij dat het werk dat zij doen echt van toegevoegde waarde is’.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie