spread uit het kunstboek
spread uit het kunstboek Marcel van den Broek

Crowdfunding gestart voor kunstboek Harm Visser

14 december 2020 om 16:13 Lokaal Deel je nieuws

Kunst van Harm Visser in prachtig boek gebundeld

Harm Visser uit Nijkerk is een gerenommeerd kunstschilder. Zijn inspiratie komt uit de natuur dichtbij huis, zoals het bijzondere slagenlandschap en het natuurgebied de Arkemheense Polder. Hier komen natuurliefhebbers uit het hele land om vogels te spotten, bijzondere bloemen en kruiden te vinden, of mooie wandelingen en fietstochten te maken.
Harm komt hier om inspiratie op te doen.  Hij kent elke sloot en elke boom, maar toch is het kijken naar dit stukje wereld erfgoed een ervaring die hij niet wil missen.
In zijn landschappen vind je de diepte en de sfeer van de wisselende jaargetijden.

Harm is geschoold op de academie en begon als fijnschilder van vogels. Elk haartje telde mee. De laatste jaren heeft hij een lossere toets, waardoor de fantasie van de kijker meer ruimte krijgt. Het zijn vooral landschappen waarin je de frisse wind voelt waaien, of de stilte van de mist ervaart.

Veel galeries exposeren zijn werk graag en ook op beurzen is hij regelmatig vertegenwoordigd.
Er was altijd al vraag naar een boek met overzicht van zijn werk, nu heeft hij werk gemaakt van dat overzicht: het boek wordt binnenkort gedrukt. Een royaal formaat met 84 pagina’s waarin de landschappen voor zichzelf spreken. Maar het toont ook ruimtelijk werk in plexiglas, roestvrijstaal of oude eiken balken: hij is een materiaalkunstenaar met bijzondere inzichten.

Harm heeft echter één beperking: kunst en cultuur kunnen niet zonder supporters. Hij hoopt via een crowdfundactie voldoende donateurs te vinden die dit boek mogelijk gaan maken. En die donateurs ontvangen daarvoor een mooie tegenprestatie. Voor meer informatie: bezoek de crowdfunding op www.voordekunst.nl/  (vind project Harm Visser)

Contactgegevens:

Email harm@harmvisser.nl
Website www.harmvisser,nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie