Groot feest met koperen randje

20 oktober 2010 om 00:00 Ondernemend

In 1997 begon het avontuur van Jansen Techniek. Na wat omzwervingen door Putten en Ermelo (oude kippenschuur), werd het pand aan de Hoge Eng West in gebruik genomen. In korte tijd is deze ‘machinebouwerorganisatie’ uitgegroeid tot een vooraanstaand partij in de voedingsindustrie. Jansen levert gevarieerde en gespecialiseerde RVS transport- en handlingsystemen en Pick & Place-units.

PUTTEN - Jansen Techniek Putten bereidt zich voor op de eerste officiële opendeurdag. Geïnteresseerde Puttenaren en/of Puttense bedrijven zijn van harte welkom op donderdag 28 oktober om het 12,5-jarig bestaan mee te vieren.

In productie-omgevingen draait het allemaal om één ding: een zo hoog mogelijk rendement. Hier geldt ‘stilstand is achteruitgang’ als nergens anders.

Klanten van Jansen moeten 24 uur per dag kunnen vertrouwen op hun machinepark. Betrouwbare producten en goede service lopen dan ook als rode draad door het bedrijf. Jansen Techniek levert sinds 2000 Fortress Metaaldetectoren. Deze kwaliteitsproducten vormen een uitstekende toevoeging op het assortiment en bieden meerwaarde aan veeleisende klanten. De combinatie met de opmaat ontwikkelde checkwegers en andere toekomstige ‘end of line inspections’, stonden zelfs aan de wieg van een nieuwe onderneming (Jansen Control Systems). Vanuit dit nieuwe bedrijf worden nieuwe producten ontwikkeld voor de Nederlandse, Belgische en Duitse markt.

Met de opendeurdag ‘Kijk in de keuken bij Jansen techniek’ wil het team van Jansen zich graag presenteren aan (toekomstige) relaties en andere geïnteresseerden. Op deze dag zullen ook verschillende toeleveranciers aanwezig zijn. Kortom: Een mooie gelegenheid om op informele wijze contact te onderhouden, de nieuwste ontwikkelingen op de voet te volgen en samen te toasten op de toekomst!

Aanmelden voor de open dag kan via e-mail: opendeurdag@jansentechniek.nl. Meer informatie: telefoon 0341-353829.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie